Mitt helt vanliga rätt så oglamorösa men härliga liv!

tisdag 29 september 2009

Glömde Hanna


Pratade med Hanna på msn igår. Lovade att jag skulle ringa henne vid 8. Kvart i elva liggandes på min spikmatta i sängen, tandborstad och klar, kom jag på att jag glömt att ringa! Men jag vet ju att Hanna är en vaken tjej så hon svarade när jag ringde. Det var fantastiskt trevligt att prata med dig. Jag längtar sååå mycket tills om sex veckor när vi ses.
Kom tillbaka till Västerås idag.. Har saknat min lägenhet, det var gott att komma hem till sitt. Så idag ska jag ängna dagen åt att städa i min lägenhet. Titta på tv, äta värmande soppa och kanske ta en liten promenad. Resten av veckan ska det tvättas lite, åkas en tur till Ikea för inhandlande av badrumsmöbel och tränas. Har växt typ 3 cm runt mitt sidofläsk, Inte mycket säger ni. Det säger jag med... men de ska BORT. Och gärna tills på fre när mr black kommer. För han kommer på fredag. Det ska bli lite läskigt. Just för att det är i min lägenhet han ska bo. Blir det då jobbigt kan jag lixom inte ta vägen någonstans. Blir det Andorra igen.. då kastar jag ut han. Och sympatilxxxx kommer jag INTE göra!

Klassfesten i helgen var skitkul.. Det var faktiskt det. Kan inte säga vad men det var kul att se folket som man sett typ hela uppväxten. och de flesta är sig lika.. Men när jag tittade ut över skaran såg jag faktiskt att vi åldrats. Men det går bra...kompis eller hur!

4 kommentarer:

Memmeth sa...

Du får helt enkelt bajsa i tvättstugan tove. där brukar det alltid finnas toaletter. du kan ju låtsas gå ut med soporna samtidigt ;)

Tove sa...

hahah emma smart... det gör det men då måste jag boka en tid.. för man kommer bara in där när man har tvättid.. har man inte det är det låååååååååååååååst

Fägmän sa...

du får tvätta en himla massa i helgen då! Eller äta lite fibrer och inget kaffe :)

HMB sa...

jag vill spy

Bloggintresserade